Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Камерман на МТВ вечерва ја загуби битката со коронавирусот

Тој бил хоспитализиран минатата недела, а здравствената состојба му се влошила последните неколку дена поради што бил приклучен на респиратор.

Ахмети е долгогодишен снимател и камерман во МТВ и во јавниот сервис го минува целиот работен век.

Тој е вториот медиумски работник кој е жртва на Ковид 19 во Македонија.

На 1 јуни почина новинарот Беким Бајрамоски од струшко Лабуништа која работеше за локалната телевизија „Спектра“.