Centar.mk – Дознај сѐ!
Велигденска трпеза Кујната од Centar

Со помош на стари марами: Интересен начин за украсување јајца!

Нема да одолеете, а да не се препуштите на експериментот, бидејќи оваа техника за боење е навистина невројатна.

Секоја домаќинка сака јајцата за Велигден да бидат најубаво бојадисани.

Доколку и вие го сакате тоа, ваше е да ги следите упатствата од видео записот, да набавите свилени крпи во разни дезени и вашите јајца ќе бидат победник оваа сезона.

Многу е лесно и едноставно, само замотајте ги јајцата во марамите, гответе ги околу 25 минути, и бојата ќе се преслика.

Уживајте во експериментот!