Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ПОВЕЌЕ ОД 50 НАЧИНИ: Најдобри идеи за декорација на велигденски јајца (видео)

Се ближи Велигден и Велики четврток – денот кога обично домаќинките подготвуваат јајца.

Ако се уште не сте смислиле како да ги украсите велигденските јајца, тука сигурно ќе пронајдете идеја.

Тука има повеќе од 50 начини на декорирање, па барем еден ќе ја задоволи вашата креативност и вештина.

Погледнете го овој раскош од бои и идеи: