Centar.mk – Дознај сѐ!
Велигденска трпеза Кујната од Centar

(ВИДЕО) Велигденска уметност: Како се бојадисани овие јајца

Велигден е доба од годината кога домаќинките ја искажуваат својата креативност.

Дека бојадисувањето јајца знае да биде уметност, ќе ви покаже ова видео.

Обидете се да ги бојадисате јајцата на овој единствен начин – лесно, едноставно и преубаво…

,