Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Фото: Заев подели 500 нови членски книшки во Прилеп, убеден е во победа

СДСМ победува во Прилеп! Неверојатна атмосфера на отворањето на новиот месен штаб „Гоце Делчев“ каде поделив 500 нови членски книшки, се пофали вечерва лидерот на СДСМ.

– Довербата во СДСМ расте, кон партијата се приклучуваат сѐ повеќе граѓани. Одиме на голема победа на 12 април и заедно продолжуваме да ја развиваме нашата татковина, соопшти Заев.