Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Каевски “распали” по ДПМНЕ: Со оглед на тоа како функционира ВМРО ДПМНЕ во МВР нема да бидам изненаден ако не бидат мирни изборите!

“Со оглед на тоа како функционира ВМРО ДПМНЕ во МВР нема да бидам изненаден ако не бидат мирни изборите,
тие уште сега се спремаат за оправдување зошто ќе изгубат и оправдување зошто тоа се случува, ги имаат активирано сите структури кои што ги имаат се со цел повеќе да наштетат на граѓаните, граѓаните тоа го препознаваат и го гледааат секојдневно. Имено имаме министер за внатрешни работи во којшто се случуваат разни 20тина инциденти во рок до десетина дена и тоа е јасно ќе покаже за неспособноста на министерот за внатрешни работи“, рече првиот човек на АМС и СДММ, Дарко Каевски, во вечерашното гостување на Само вистина на Канал 5.

спонзорирано: