Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Утрово, сите го направивме ова – погледнете колку е заразно (ВИДЕО)

Дека зевањето е заразно, докажа Роман Атвуд. Момчето патува низ светот и ги предизвикува сите околу него да зеваат. Погледнете…

 

Loading…


Во тренд…