Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Дали знаете што ќе се случи ако ставите пиво во жешка тава! (ВИДЕО)

Доколку сте се запрашале што се случува кога ќе ставите пиво во жешка тава, сега тоа ќе го дознаете.

Еден корисник на Јутјуб во жешка тава ставил малку пиво, по што се направила желатинеста маса, која по раздвојувањето на делови повторно се собирала.

Резултатите од „експериментот“ погледнете ги во прилог…

error: Соддржината е заштитена.