Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ирена од Младеновац загинала во своето купатило – се лизнала под тушот и го скршила вратот

Тропнале на вратата, но немало одговор. Кога отвориле, затекнале ужасна глетка. Првите резултати од истрагата укажуваат дека се лизнала на голема количина пареа и лизгави плочки. За време на ударот го скршила вратот и останала да лежи. Родителите се обидувале да ја вратат во живот, но за жал немало помош. Екипата на Брзата Помош можела само да потврди смрт.Телото ѝ било пренесено во Инситутот за судска медицина, додека дома се изршил увид да се види како настрадала.

За време на вчерашниот ден во селото Младеновац владеел молк. Продавниците биле затворени, а сите биле дел од поворката која одела до патот до вечниот дом на Ирена.

loading…