Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Талески: „Никој не беше против Република Северна Македонија да добие да добие датум за преговори, односно одлука за преговори дури ни Макрон, единствен кој што се израдува на тоа мислејќи дека ќе добие некои тесни политички поени беше вашиот лидер Мицкоски“

Талески: „Никој не беше против Република Северна Македонија да добие да добие датум за преговори, односно одлука за преговори дури ни Макрон, единствен кој што се израдува на тоа мислејќи дека ќе добие некои тесни политички поени беше вашиот лидер Мицкоски..“, рече Дане Талевски за Само Вистина на Канал 5.