Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Еве зошто не ви се исплаќа да ги лажете полицајците (видео)

Двајца Руси се обиделе, преправајќи се како Англичани, да избегнат казна за брзо возење на пат во Украина.

Но, полицајците во Украина добро го познаваа англискиот јазик. Погледнете како се разбраа…

error: Соддржината е заштитена.