Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ЈСП: Бесплатен автобуски превоз за „Бела ноќ“

По повод манифестацијата „Бела ноќ“, користењето на јавниот превоз ќе биде бесплатно.
Бесплатниот превоз ќе важи од 18 часот в сабота (5.10.2019 година) до 4 часот в недела (6.10.2019 година), информира ЈСП./Makfax

Loading…


Во тренд…