Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Акциска контрола на полицијата во Тетово

На 30.09.2019 во Тетово откриени се вкупно 79 сообраќајни прекршоци. Најмногу (15) се неправилно паркирање, 10 за управување без возачки дозволи, осум за истечена регистрација и други. За констатираните прекршоци изречени се соодветни казни.