Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Што ќе се случи ако колата ја ставите во рикверц среде возење!? (ВИДЕО)

Многумина се прашуваат што ќе му се случи на автомобилот кога за време на возење ќе ставите рикверц.

Овој човек решил да го испроба тоа, при брзина од 112 км/ч на прометен пат.

Освен ако целото видео не е наместено, а изненадувањето е само добра глума.

Многумина ќе се изненадат од резултатот. Во секој случај, ОВА НИКАКО НЕ ГО ПРАВЕТЕ!