Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Сурова вистина: Еве што ќе ви се случи ако не спиете доволно

Работа, стрес, секојдневни обврски, ноќни излегувања… Сето ова може да го поремети вашиот сон. Оваа видео снимка ќе ве запрепасти и ќе ве натера да ги променете навиките…

На возрасен човек, во просек потребни му се осум часа сон. Некои луѓе, меѓутоа, сметаат дека им се доволни половина помалку, па активни се по 20 часа на ден.

Оваа видео снимка ќе ви ги покаже негативните последици од недостатокот на сон…

error: Соддржината е заштитена.