Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ВИДЕО: Еве како да се решите од болките во грбот!

За вашиот грб да биде здрав и да ве служи уште многу години би требало редовно да правите вежби.

Во видеото во прилог погледнете неколку вежби за грб и истегнување за кои не ви се потребни реквизити…

Во тренд…