Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Еве зошто не треба да им „блендирате“ на другите возила, кога ќе видите полициска контрола

Еве зошто НЕ ТРЕБА да им „блендирате“ на другите возила, кога ќе видите полициска контрола!

Погледнете и споделете со пријателите:

https://www.youtube.com/watch?v=3Mre4t1Dnbo

Loading…


Во тренд…