Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Масичка со фрижидер: Сè што ви треба за овие жештини (видео)

Keter Cool Bar е најфункционалната мала маса која сте ја виделе досега.

Имено, станува збор за изум кој во исто време е и фрижидер и масичка. Сè што треба да направите е да ја подигнете подлогата на која стојат чашите и фрижидерот е пред вас.

Оваа масичка е идеална за летните денови кога уживаме во освежувачки напивки.

Coffee table is secretly a cooler

This table is secretly a cooler.You can buy it here: http://insder.co/CoolBar

Gepostet von DESIGN INSIDER am Freitag, 28. Juli 2017