Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Девојка дошла да полага возачки испит, инструкторите ја преколнувале да ги пушти!

Девојка дошла да полага возачки испит, но тоа не би било чудно ако девојката не е Леон Чин, професионалец за возење.

Погледнете како ги намести инструкторите…