Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Богаташ им нудел на луѓето по 100.000 долари за нивното куче. Реакциите ќе ве остават без текст! (видео))

Ова видео ја враќа вербата во човештвото. Докажува дека парите на крај не се најважната работа на светот… и дека постојат работи кои едноставно не се на продажба.

Еден човек одлучил да направи социјален експеримент: земал 100.000 долари, ги спакувал во куфер и им ги понудил на странци во замена за нивните кучиња.

Ќе ви откриеме: Никој не ја прифатил понудата! Погледнете го видеото и споделете со пријателите…