Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ваква мечка немате видено

Американецот Самсон Ли и неговата сопруга Кејли биле и повеќе од пријатно изненадени кога при обиколка на национален парк во близина на амеиканскиот град Сиетл виделе голема мечка, која, ни помалку ни повеќе, ги поздравила.

error: Соддржината е заштитена.