Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Со фен исушил црна банана, дали ова е можно?

Бананите се многу вкусно овошје и мора да признаеме дека со нив имаме проблем. Имено, бананите поцрнуваат со голема брзина – од перфектно жолта боја добиваат црна за многу кратко време.

Сепак, се работи само за надворешниот изглед, бидејќи бананата и натаму може да се јаде без оглед на надворешната боја. Сепак, мора да признаеме дека бананите во црна боја не се така привлечни за јадење.

За среќа, ова неверојатно видео ќе ви покаже како да ја вратите првобитната боја на бананите.

error: Соддржината е заштитена.