Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Зошто никој не го средува јавното здравство!?

„Фчерашни Новости“ излегоа на терен и решија да се бават со тоа што ги мачи граѓаните во последните 27 години, зошто никој не го средува јавното здравство.

Од други побитни вести издвојуваме:

– Зошто Петре Шилегов не победи на „Тур де Франс“?
– Вице-премиерот Хазби Лика за првпат одговара на новинарски прашања
– Чиј концерт ја одбележа последната деценија?

Додека се подготвува следната епизода, ѕирнете ги фчерашни на фејсбук, инстаграм или пак на fn.mk