Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Зошто Фчерашни новости беа во Охрид!?

Екипата на „Фчерашни новости“ тркна до бисерот на Балканот, Охрид, за да дознае каква мерка презела локалната власт и по кој повод.

Со почетокот на пролетта, освен цвекињата, расцутеа и поетите, а фчерашни не би биле тоа што се ако не дознаат како помина денот на поезијата во Македонија.

Од шокантни вести го имаме анонимниот Ланчо и неговиот гостин во новата епизода на „Македонски аутсајдер“.