Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Прекрасна мала куќа за само 25.000 денари

Ова е едноставна, но удобна мала викендица направена од природни материјали.

Изградбата го чинела се` на се` 500 долари, а резултатот е прекрасен.

Мала група пријатели му помогнала во изградбата, а ова е нивната приказна…

error: Соддржината е заштитена.