Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(фото) Петре Шилегов – градоначалник пример за сите, со електричен тротинет на работа

Градоначалникот на Град Скопје, покажа пример, во борбата против загадувањето. Шилегов, за да оди на работа користи електричен тротинет.

Погледнете ги фотографиите кои се објавени на социјалните мрежи.