Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Кој ја следи Катица Јанева?

Првиот човек на СЈО, Катица Јанева, објави дека е следена од одредени лица.

Јанева ова го истакна во вечерашното гостување на 1ТВ.

Вели дека знае дека ја следат, тоа било правено многу приметно, но посочи и дека таа има обезбедување и дека тоа не ја оптеретува.

Околу прислушкувањето истакна дека сега веќе е намалено, а манипулации со ПИМ мерките не се возможни.

Катица Јанева го очекува враќањето на Никола Груевски во Северна Македонија, како затвореник.