Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(видео) Еве како на денешните деца да им ја објасните некогашна Југославија

Веруваме дека на сите вас ви се случувало вашите деца или внуци да ве запрашаат што е тоа Југославија за која раскажувате и како сте се родиле во една земја а сега живеете во друга, а никогаш не сте се преселиле…

Многу прашања, а дали постои адекватен одговор? Погледнете како тоа некогаш го објасни Бранко Коцкица.