Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Со имиња и презимиња: УЈП јавно објави листа на луѓе и фирми кои должат пари

Управата за јавни приходи објавува Листа на должници бр.03/2019 за долгови доспеани до 30.11.2018 и неплатени до 28.02.2019 година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален данок на доход, придонеси од задолжително социјално осигурување, акцизи и царини, за кои вкупниот износ на долгот е:

Повисок од 120.000 денари за физичките лица и самостојни вршители на дејност и повисок од 300.000 денари за правните лица.

Листата може да погледне на линкот на УЈП со клик тука.