Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Професор по математика ги воодушеви студентите на неверојатен начин (видео)

Во почетокот тоа бил час како и секој друг, сè додека Метју Ведерс, професор по математика од Калифорнија „случајно“ не го чкртнал платното со маркер.

Кога ја сфатил грешката одлучил да побара помош на Јутјуб.

Во тој момент се случило нешто што ги воодушивело студентите.

Погледнете го видеото: