Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Пред пет месеци Владимир се ожени, а сега го погребуваме – Детали за трагедијата во Србија

Градежен работник од Србија почина завчера при работа, а трагедијата да биде поголема, Владан се оженил пред пет месеци со девојката која ја сакал.

– Беа заедно шест години, се земаа пред пет месеци, сега мојот брат го нема, вели братот на Владан.

Вели дека за 30-годишниот Владимир никој нема да каже лош збор.