Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Голема тепачка во Скопје – двајца малолетници

Вчера во 21 часот и 10 минути во СВР Скопје било пријавено дека настанало тепачка помеѓу неколку лица.

На улица „Скупи 2“ бил нарушен јавниот ред и мир со физичка пресметка помеѓу лицата Џ.С.(27), М.С.(35) и А.С.(25) од една страна и С.З.(24), Ѓ.З.(33) и уште две малолетни лица на возраст од 17 и 15 години од друга страна.

Сочинети записници за констатиран прекршок по член 11 став 3 од Законот за прекршоците против јавниот ред и мир.