Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(Видео) Досега никому не открил: Владо со Калиопи заминал на свадба кај Каролина, но…

Владо Јаневски тргнал на свадбата на Каролина Гочева и Михаил Корубин во друштво на Калиопи, но она што потоа се случило подоцна досега го знаеја само тие:

https://www.facebook.com/EdenNaEden/videos/315590725765141/

Владо првпат открива што се случило подоцна во новата епизода на „Еден на Еден“.

Ова не е единствената анегдота од неговиот живот што тој ја споделува во неделната епизода на ток-шоуто. Јаневски зборува и за гласините дека бил болен, дека бил хомосексуалец, за Дунавка, за сите жени во неговиот живот, за самотијата и повлеченоста, за тоа дека може да не излезе од дома дури фрижидерот не му се испразни…

– Ти имаш начин да ме натераш да раскажувам приказни што никому не ги кажувам – му признава Владо на водителот Жарко Димитриоски.

За сите овие некажани приказни, не ја пропуштајте „Еден на Еден“ епизодата со Владо Јаневски во недела од 18:30 часот на Канал 5 телевизија.

error: Соддржината е заштитена.