Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Пред зградата на Владата ќе се развее знамето на НАТО – Македонија и официјално дел од големото семејство

Во вторник 12.02.2019 година, со почеток во 11:00 часот пред платото на Владата ќе се одржи свечена церемонија по повод подигнување на знамето на НАТО пред Владата на Република Македонија која наскоро ќе го носи името Република Северна Македонија.

Во склоп на настанот, претседателот на Владата, Зоран Заев, ќе има свое обраќање пред платото на Владата.

Во тренд…