Секогаш во средиштето на збиднувањата...

КОРИСНО: Еве како да се решите од замаглено огледало во купатилото

Кога ќе ни се замагли огледалото во купатило најчесто посегнуваме по најбрзото решение, а тоа е бришење со крпа.

Тоа баш и не е најдобар начин бидејќи така не го решаваме проблемот…

Но, овој трик сигурно ќе ви помогне. На огледалото нанесете пена за бричење и оставете да се исуши. Потоа избришете го со хартиена крпа.

Постапката повторете ја после три недели.