Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Што мислат експертите за претседателските избори?

И оваа недела екипата на „Фчерашни новости“ излезе на терен за вие последни да ги дознаете овонеделните новости. Еве што ќе гледаме:

– Како помина традиционалното фрлање на експлозивни направи?

– Што мислат експертите за претседателските избори?

– Како поминаа најмасовните протести на студентите?

Четвртата сезона стигна на „Фчерашни новости“ стигна до 23 епизода. Неа може да ја гледате во редовниот термин во недела од 19:30 на Канал 5 телевизија или во живо на нивната „Фејсбук“ страница. Дотогаш, останете во тек на fn.mk.