Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Им ја погоди песната, а тие го затрупаа со пари (видео)

Свадбите и други веселби се добра прили за музичарите да заработат.

Но, дали досега сте виделе вакво нешто?!

Svašta ste videli na našim svadbama i slavljima, ali ovako nešto još niste. Mesto dešavanja – Dubai. 🙂

Gepostet von Radio S3 am Donnerstag, 23. Juni 2016