Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Спонзоруша на дело: Го одбила, но кога од џебот му испаднале пари… (видео)

Прво седнал покрај неа, а таа веднаш го одбила „бидејќи има дечко“.

Кога станал да си оди „случајно“ му испаднале многу пари од џебот. Штом забележала, девојката ја променила приказната и почнала да го наговара да излезат заедно.

Погледнете го видеото: