Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ако имате некој од овие знаци веднаш престанете да пиете кафе

Ова се неколку знаци дека кафето не му одговара на вашето тело.

Честа главоболка, тахикардија, немир и тешкотија се дел од симптомите. Ако сте мрзоволни и нервозни, како и ако ве мачи постојан глад.

Ова се знаци кои покажуваат дека кофеинот не ви одговара.

извор Готви.мк

Во тренд…