Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Заев: Нема зијан за државата ако се враќаат парите кај граѓаните

Нема зијан за државата ако најде безброј алатки како да ги враќа парите назад кон граѓаните, затоа што тие ги трошат парите, ги плаќаат сметките, даноците, кредитите. Од тие причини донесовме повеќе мерки:

✅ Евтина тарифа на струјата;
✅ Укинување на радиодифузната такса;
✅ Намалувањето на извршителските и нотарските трошоци;.

Ова денеска на Фејсбук го нашиша Заев.

error: Соддржината е заштитена.