Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Што се пееше кога вие плачевте: Дознајте која песна била хит на денот на вашето раѓање

Ако некогаш сте се запрашале со кои песни момците ги заведувале девојките, а генерацијата се забавувала на концертите во моментот на вашето раѓање, ова е сајтот за вас!

Дознајте кои песни се наоѓале на врвовите на топ листите кога сте се родиле.

Се` што е потребно е да ја впишете датата на раѓање и ќе ја добиете песната која во тој момент била на радио топ листите.

Ако сакате детален преглед имате опција да ги погледнете листите од цела година… ДОЗНАЈТЕ ТУКА.