Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Фчерашни: Ексклузивно интервју со непријател на државните служби

Чукамо се и ударамо у градима нашама – имаме нова „Фчерашни новости“, велат од најгледаните пародични вести, додавајќи дека оваа недела последни ќе дознаеме и:

– Ексклузивно интервју со непријател на државните служби!

– Алфа и Буби во нова акција!

– Нова интервенција на Брзата помош

Новата епизода на „Фчерашни новости“ ја гледаме во редовниот термин во недела, од 19:30 часот на Канал 5 или во живо на нивната „Фесбук“ страница.