Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Бора Чорба доживеа голема трагедија

Легендарниот Бора Чорба преживува голема трагедија откако му почина кумот и соработник, неговиот продуцент Милан Поповиќ.

68-годишниот пријател и продуцент на Бора починал на 68-години во Белград, а пејачот се гуши во солзи по него.

Тој беше дел од снимањето на сите албуми на Рибија Чорба.

Во тренд…