Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Тажна вест: Почина познатата српска пејачка и актерка

Почина српската пејачка и актерка Лилјана Шљапиќ во белград на 78. години.

Погребот ќе биде на 23. јануари.

Таа е родена на 1. септември 1940. година, а има голем број песни и претстави зад себе, филмови, драми и мјузикли или повеќе од 120.

Има повеќе награди и признанија за работата.

Во тренд…