Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ставил кашкавал во топчиња месо (видео)

Топчињата месо се многу едноставни за подготовка, но ако ви здосади секогаш да го повторувате истиот рецепт, ако сте подготвени за нешто ново, ова видео е за вас.

Не само што е едноставен, ова е еден од највкусните рецепти кои може да ги најдете. Се` што ви е потребно е мелено месо и кашкавал.

Погледнете…