Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Што ќе се случи кога во мравјалник ќе истурите течен алуминиум

Интересно видео е објавен на популарниот Јутјуб сервис.

Имено, видеото покажува како еден човек истурил течен алуминиом во мравјалник и на крајот доби прекрасна скулптура.