Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Газда, станувај: Ова куче е жив аларм, секогаш знае кога е 5:30

Еднаш кога ќе го истренирате сопственото тело да врши некоја работа рутински, тоа може да направи навистина неверојатни нешта.

На пример, ако секое утро се будите во исто време, наскоро нема да имате потреба од аларм. На човекот од снимката тоа му се случува секое утро.

Бидејќи некои пријатели на човекот од видеото не верувале дека вакво нешто е можно, тој вградил камера во својата спална соба за да ја забележи чудната рутина на која тој полека се привикнува.

А се` благодарение на своето куче кое се однесува како вистински жив аларм и го буди секое утро во исто време! Има дури и опција „снуз“.