Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Снимката во која 101 годишна жена игра со снег ќе допре до вашите срца

Арман Фоиси рекол дека се возел со својата мајка и одлучил да направи пауза. Кога таа излегла од возилото, Арман ја вклучил камерата. Мајката Албина била исклучително возбудена и почнала да зема снег во рацете и тоа без нараквици.

Овој посебен момент е прегледан повеќе од седум милиони пати.

Погледнете го и вие:

Here's proof that if you find pure joy in the simple things you can live a 100 years.

Gepostet von Armand Foisy am Mittwoch, 18. November 2015