Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Револуционерни синџири за снег – спас за тешките зимски услови (видео)

Овој изум сигурно би им послужил на возачите, со оглед на снегот и мразот на патиштата.

Чудесниот изум наречен „Rotogrip“ ротира повеќе синџири на подлогата на која се движи возилото.

Погледнете како функционира: