Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Упатство: Колку е едноставно да ги направите сите овие облици во кафе (видео)

Еве како со помош на млеко, малку трпение и вежби, можете да го направите апсолутно било кој облик на врвот од шољата кафе.